음악명상

의식상승은 아침마다 음악을 들으면서 자리에 앉아  고요히 눈을 감고 명상을 하고 있습니다.

When I Dream

컨텐츠 정보

본문

Carol Kidd - When I Dream

- 가사 -

I could build the mansion that is higher than the trees
I could have all the gifts I want and never ask please

난 나무보다 더 높은 집을 지을수 있어요
원하는 모든 선물을 부탁하지 않아도 받을 수 있어요

I could fly to Paris.
It's at my beck and call,
Why do I live my life alone with nothing at all

나는 파리로 날아갈수도 있어요
언제나 내 마음대로 할수 있지요
왜 난 아무것도 없이 홀로 인생을 살아야하는건가요?

But when I dream,
I dream of you,
Maybe someday
You will come true

하지만 꿈을 꿀때면
난 당신 꿈을 꾸어요
언젠가는 당신이
현실이 되어 나타나겠지요

하지만 꿈을 꿀때면
난 당신 꿈을 꾸어요
언젠가는 당신이
현실이 되어 나타나겠지요

I can be the singer
Or the clown in any room
I can call up someone to take me to the moon

난 가수도 될 수 있고
어떤 광대 역활을 할 수 있어요
누군가 불러 나를 달로 보내 달라고 할 수도 있어요

I can put my makeup on and drive the man insane
I can go to bed alone
And never know his name

난 화장을 하고 다른 남자를 유혹할 수도 있지만
혼자 잠이 들고는
그 사람의 이름도 기억하지 못해요

하지만 꿈을 꿀때면
난 당신 꿈을 꾸어요
언젠가는 당신이